Kampeergerei: Muskietentent - Care Plus Mosquito Net Dome Shield LLI

Aangeboden: Muskietentent - Care Plus Mosquito Net Dome Shield LLI Prijs: € 40,00

Uit overname Care Plus Mosquito Net Dome Shield LLINieuwprijs 89 euro per stuk, nu te koop voor 40 euro het stuk.
4 stuks aanwezig...(nieuw)
OmschrijvingDit Care Plus® geïmpregneerde muskietennet heeft de vorm van een koepeltent. Daarmee is het te plaatsen zonder ophangpunten. Door de waterdichte bodem van polyester biedt het muskietennet ook bescherming aan de onderkant.

Het Care Plus® Dome Shield net is op een bed of op de vloer te plaatsen. Door de meegeleverde haringen kan dit muskietennet ook op de grond geplaatst en verankerd worden. Het wordt opgezet door middel van de twee meegeleverde glasfiber stokken, waardoor er een ruime koepel ontstaat. De lengte is 2 meter en de binnenhoogte is 1,25 meter. Hierdoor biedt dit muskietennet een groet, comfortabele slaapomgeving.

Tropenzorg® heeft dit product speciaal laten ontwikkelen voor het Ministerie van Defensie. Mede hierdoor voldoet het dus aan extra strenge kwalitatieve eisen.

Het muskietennet is 2,5 jaar houdbaar bij dagelijks gebruik of na 20 wasbeurten.Materiaal50 denier polyesterGewicht1550 gramAfmeting in cm200 x 65 x 125( L x B x H )Pakmaat53 x 11( L x B )KleurengroenMaten1-persoons
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Kampeergerei