Kampeergerei: Bolon Bohuslan Himmel tentzeil 2,5 x 4,0 m bl/grijs NIEUW!!

Aangeboden: Bolon Bohuslan Himmel tentzeil 2,5 x 4,0 m bl/grijs NIEUW!! Prijs: € 65,00

Er zijn vele kopieën maar er is maar één origineel. Dus als u voor Bolon kiest , kiest u voor gegarandeerde hoge kwaliteit en Zweeds design. Bij Bolon hebben zij meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van kampeer tapijten. Zij gebruiken producten die ontworpen zijn voor een aangename omgeving in uw voortent of onder uw camper luifel .

Bolon is het Originele Zweedse campingtapijt dat duurzaam blijft.

Deze tapijten zijn geweven van duurzaam vinyl maar het gevoel en uitstraling hebben van een gewoon tapijt. Het lage gewicht( 400 gr/ m2) dat ze handzaam zijn ,makkelijk te op te vouwen en klein op te bergen. De tapijten zijn comfortabel om op te lopen en makkelijk schoon te maken . Een Bolon tapijt kan in alle richtingen geknipt worden zonder franjes . Het krimpt niet ,het is ademend, het is vlamvertragend en natuurlijk UV bestendig.

Deze tapijten zijn beschikbaar in een reeks van mogelijkheden , geschikt voor lange en korte t ermijn kampeerders en in diverse kleuren en dessins die praktisch bij elk kampeermiddel passen. De namen en kwaliteiten van de collectie zijn vernoemd naar de regio's in het mooie Zweden.

Dit tapijt is verkrijgbaar in de breedte 250 cm en lengte 400 cm en is geheel nieuw in de verpakking.

Prijs incl. verzend(pakket)kosten.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten